Zoeken

Heeft u een vraag?

Neem contact met ons op. We helpen u graag!

Meest gezocht

Over Maatlat Duurzame Veehouderij

https://www.maatlatduurzameveehouderij.nl/over-mdv/

Certificatieschema's

https://www.maatlatduurzameveehouderij.nl/certificeren/
Maatlat Duurzame Veehouderij

Ongewijzigde verlenging Maatlat Duurzame Veehouderij

De Maatlat Duurzame Veehouderij is een certificatiesysteem voor duurzamere veestallen. In het certificatieschema staan duurzaamheidseisen voor een lagere milieubelasting. De eisen van dit schema worden ongewijzigd verlengd in 2024.

Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij

Herziening Maatlat Duurzame Veehouderij uitgesteld

Het huidige certificatieschema Maatlat Duurzame Veehouderij (MDV) is geldig tot 1 januari 2024. Het College van Deskundigen heeft besloten om de herziening van dit certificatieschema uit te stellen in afwachting van duidelijkheid over een aantal belangrijke beleidsthema’s.
Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij

Ongewijzigde verlenging Maatlat Duurzame Veehouderij

De Maatlat Duurzame Veehouderij is een certificatiesysteem voor integraal duurzamere veestallen. Het huidige certificatieschema is geldig tot en met 31 december 2022. Het College van Deskundigen Dierlijk besloot om dit certificatieschema met een jaar ongewijzigd te verlengen.
Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij

Tarieven Maatlat Duurzame Veehouderij

De tarieven voor deelnemers aan de Maatlat Duurzame Veehouderij worden gewijzigd met ingang van 1 januari 2023.
Lees meer
SMK

Familie Hupkes ontvangt als eerste certificaat voor duurzamere paardenstal

Na de verkoop van hun melkveebedrijf kocht de familie Hupkes een oude manage. Hier willen zij hun nieuwe bedrijf starten en een pensionstalling voor sportpaarden realiseren. Als een van de eersten haalden zij het certificaat voor de Maatlat Duurzame Veehouderij voor paardenstallen.
Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij

Certificaat voor duurzamere paardenstallen

SMK breidt het certificatieschema van de Maatlat Duurzame Veehouderij uit voor duurzamere paardenstallen. Het College van Deskundigen Dierlijk heeft de eisen vastgesteld na de openbare hoorzitting. Ondernemers kunnen zich aanmelden om te certificeren vanaf 1 januari 2022.
Lees meer
Maatlat Duurzame Veehouderij

Uitnodiging hoorzitting Maatlat voor duurzame paardenstallen

SMK heeft conceptcriteria opgesteld voor een nieuwe Maatlat voor duurzame paardenstallen en organiseert daarvoor op 14 juli a.s. een openbare hoorzitting. Wij vragen belangstellenden om hun reactie te geven op deze conceptcriteria.
Lees meer

Aanmelden nieuwsbrief

Naam